Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

ESCAPEESCAPE 1+1
Καγιάκ ESCAPE24 1+1 ατόμου, ιδανικό για βόλτες, άσκηση και ψάρεμα. Κατάλληλο για 1 ενήλικα και 1 παιδί. Είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο rotomolding απο LLDPE (πολυαιθυλένιο), με προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υλικό μεγάλης αντοχής σε χτυπήματα, κατάλληλο για σκληρή χρήση. Γρήγορο και σταθερό SoT (Sit on ..
350,00€
ESCAPE COMPANION + 1
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Το ESCAPE COMPANION + 1 είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα ή την οικογένεια τους, να εξερευνήσουν την θάλασσα ή να το χρησιμοποιήσουν για ψάρεμα. Υπάρχουν θέσεις για δύο ενήλικες κα..
ESCAPE FAMILY + 1
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Το ESCAPE FAMILY + 1 είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα ή την οικογένεια τους, να εξερευνήσουν την θάλασσα ή να το χρησιμοποιήσουν για ψάρεμα.Υπάρχουν θέσεις για δύο ενήλικες και έν..
490,00€
ESCAPE FISHING
Το ESCAPE FISHING είναι ένα καγιάκ που μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες κάθε επιπέδου, είναι εξοπλισμένο για κάθε χρήση όπως γυμναστική, βόλτα, ψάρεμα και  θεωρείται μοναδικό στην κατηγορία του. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί επιλογή ακόμη και αυτών που διαθέτουν και άλλα μεγαλύτερα ή διαφορετικά στην ..
350,00€
ESCAPE MINI
Για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων στην θάλασσα το Escape Mini Kayak είναι το προϊόν που με ασφάλεια τους παρέχει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Το Escape Mini Kayak μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα πίσω από ένα μεγαλύτερο kayak ή ακόμη και να κωπηλατηθεί από παιδιά σωματικού βάρους μέχρι 55kg.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ180 ..
219,00€
ESCAPE RIPTIDE ANGLER
Μονοθέσιο kayak ESCAPE RIPTIDE ANGLER ανοιχτής θάλασσας κατάλληλο για όλες τις χρήσεις όπως γυμναστική, θαλάσσιες περιηγήσεις, ναυτικό camping και ψάρεμα, Διαθέτει απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους μεγάλων και μικρών αντικειμένων, πολλές βάσεις στήριξης αξεσουάρ συμβατών με την εταιρεία Railblaza που η Escape 24 εισά..
490,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)