Επισκευές

Η Escape24 εισάγει στην ελληνική αγορά μεγάλη Γκάμα από Φουσκωτά Σκάφη, Κανό Καγιάκ, Εξωλέμβιες Μηχανές και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ των θαλάσσιων σπορ, με Εγγύηση και Service. Ακόμα αναλαμβάνουμε Επισκευές, Μετατροπές, Μπαλώματα Φουσκωτών Σκαφών και τοποθέτηση αξεσουάρ. Πλήρης σειρά Ανταλλακτικών με την εγγύηση της Escape24.

Η Escape 24 προσφέρει υπηρεσίες επισκευής, ανακατασκευής ή και µετατροπές σε συµβατικά και µικρά φουσκωτά. Ιδίως στα µικρά RIB και τα συµβατικά είναι εύκολο να πάθουµε κάποια ζηµιά. Είτε σε καινούρια είτε σε παλιά φουσκωτά µια απροσεξία µπορεί να προκαλέσει ένα σκίσιµο µε αποτέλεσµα ο αεροθάλαµος να χάσει αέρα και να αχρηστευτεί. Σε παλιά και ταλαιπωρηµένα σκάφη µπορεί ένα χερούλι να ξεκολλήσει ή ακόµα και ολόκληρος ο καθρέπτης. Μάλιστα η έκθεση τους στον ήλιο και την θάλασσα µπορεί να ζορίσει τις κολλήσεις και κάπου να αρχίζει να χάνει αέρα. Σε αυτή την περίπτωση η διαρροή αρκετές φορές είναι δύσκολο να την ανακαλύψουµε, απλά παρατηρούµε τον αεροθάλαµό µας να ξεφουσκώνει.

Αν λοιπόν δεν υπάρχουν τα χρήµατα να αντικαταστήσουµε το παλιό µας συµβατικό ή κάποια απροσεξία προκάλεσε ζηµιά, η Escape 24 αναλαµβάνει παντός είδους επισκευές ή ακόµα και µετατροπές όπως να µετατρέψετε τον πάτο από ξύλινο σε αλουµινένιο, να αλλάξει ο καθρέπτης, να τοποθετηθεί τιµονιέρα, αλλαγή καρίνας κλπ. Επιπλέον διαθέτει µια τεράστια ποικιλία µε από ποιοτικά αξεσουάρ για φουσκωτά συµβατά µεταξύ τους που κάνουν την ζωή στο σκάφος ευκολότερη.

Αποσπώµενες βάσεις που κολλούν στους αεροθαλάµους µπορούν να δεχτούν βάσεις στήριξης βυθόµετρου, φανούς, τραπέζια κοπής δολώµατος και άλλα χρήσιµα. Οι επισκευές γίνονται σε όλα τα ήδη υφασµάτων (Hypalon Neopren, ή PVC) και πάντα µε την εγγύηση και την αξιοπιστία της Escape 24.