Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚΕξειδίκευση Αναζήτησης

ClearView
ClearView Kayak απο την Winner. Αυτό το 100% διαφανές καγιάκ 2 επιβατών πηγαίνει το σπορ σε επόμενο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τους υποβρύχιους κόσμους με τρόπο που δεν έχετε δοκιμάσει. Το ανθεκτικό διαφανές καγιάκ είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό που βρίσκεται στα τζάνα του πιλοτηρίου των υπερηχητ..
1.150,00€
ESCAPE 1+1
Καγιάκ ESCAPE24 1+1 ατόμου, ιδανικό για βόλτες, άσκηση και ψάρεμα. Κατάλληλο για 1 ενήλικα και 1 παιδί. Είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο rotomolding απο LLDPE (πολυαιθυλένιο), με προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υλικό μεγάλης αντοχής σε χτυπήματα, κατάλληλο για σκληρή χρήση. Γρήγορο και σταθερό SoT (Sit on ..
350,00€
ESCAPE COMPANION + 1
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Το ESCAPE COMPANION + 1 είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα ή την οικογένεια τους, να εξερευνήσουν την θάλασσα ή να το χρησιμοποιήσουν για ψάρεμα. Υπάρχουν θέσεις για δύο ενήλικες κα..
ESCAPE FAMILY + 1
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Το ESCAPE FAMILY + 1 είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα ή την οικογένεια τους, να εξερευνήσουν την θάλασσα ή να το χρησιμοποιήσουν για ψάρεμα.Υπάρχουν θέσεις για δύο ενήλικες και έν..
490,00€
ESCAPE FISHING
Το ESCAPE FISHING είναι ένα καγιάκ που μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες κάθε επιπέδου, είναι εξοπλισμένο για κάθε χρήση όπως γυμναστική, βόλτα, ψάρεμα και  θεωρείται μοναδικό στην κατηγορία του. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί επιλογή ακόμη και αυτών που διαθέτουν και άλλα μεγαλύτερα ή διαφορετικά στην ..
350,00€
ESCAPE MINI
Για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων στην θάλασσα το Escape Mini Kayak είναι το προϊόν που με ασφάλεια τους παρέχει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Το Escape Mini Kayak μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα πίσω από ένα μεγαλύτερο kayak ή ακόμη και να κωπηλατηθεί από παιδιά σωματικού βάρους μέχρι 55kg.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ180 ..
219,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 26 (5 Σελ.)