Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

Escape Commando 360

1.780,00€
  • Κατασκευαστής: Escape
  • Κωδικός Προϊόντος: EscCOM360
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Περιγραφή


Το μοντέλο Escape Commando είναι πραγματικά ένα σκάφος γεμάτο καινοτομίες στην κατηγορία των συμβατικών φουσκωτών σκαφών. Είναι κατασκευασμένο για χρήστες διψασμένους για δράση και extreme καταστάσεις. Για πρώτη φορά παγκοσμίως κατασκευάστηκε και βγήκε σε παραγωγή για το ευρύ κοινό συμβατικό φουσκωτό με 3 καρίνες και προδιαγραφές πραγματικά για πολεμική χρήση. Ναυτικό camping, ψαροντούφεκο, απόβαση στα πλέον δυσπρόσιτα μέρη, οικογενειακές βόλτες και οποιαδήποτε θαλασσινή δραστηριότητα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί με το commando. Είναι απλά σχεδιασμένο να εκτελέσει οποιαδήποτε αποστολή και να σας επιστρέψει με ασφάλεια στη βάση σας.


Οι 3 διαφορετικές φουσκωτές καρίνες προσφέρουν αξεπέραστη ασφάλεια καθώς και αν 1 ή ακόμα και 2 τρυπήσουν το σκάφος είναι ακόμα αξιόπλοο  να σας επιστρέψει στην βάση σας όσο μακριά και αν είστε. Με τις 3 καρίνες αντέχει περισσότερα φορτία και πλανάρει πιο εύκολα καθώς στη ανάγκη απότομου χειρισμού και ελιγμών είναι απίστευτα ασφαλές για τους επιβαίνοντες.
Εξοπλισμένο με μεγάλο αριθμό χειρολαβών, σχοινιών και D rings θα φιλοξενήσει επιβαίνοντες και εξοπλισμό με ασφάλεια. Ο καθρέπτης του σκάφους είναι κατασκευασμένος να αντέχει φορτία μεγαλύτερα των συνηθισμένων.

Ως επιλογή υπάρχει και η δυνατότητα ενίσχυσης όλου του κάτω μέρους με ανθεκτικό υλικό το οποίο το κάνει άτρωτο από βράχια ,αχινούς, επιπλέοντα ξύλα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τραυματίσει το σκάφος κατά την σκληρή του χρήση.Αξιολογήσεις (1)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή