Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

Winner


ClearView

ClearView

ClearView Kayak απο την Winner. Αυτό το 100% διαφανές καγιάκ 2 επιβατών πηγαίνει το σπορ σε επόμενο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τους υποβρύχιους κόσμους με τρόπο που δεν έχετε δοκιμάσει. Το ανθεκτικό διαφανές καγιάκ είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό που βρίσκεται στα τζάνα του πιλοτηρίου των υπερηχητ..

1.150,00€

Nereus II

Nereus II

Το Nereus II έχει μια σαφή εστίαση και η αρχή του σχεδιασμού ήταν απλή. Η ομάδα έφερε ένα μεταβλητό σχέδιο 2 + 1. Αυτό είναι το ελβετικό "μαχαίρι" της οικογένειας Winner. Το Nereus II μπορεί να μεταφέρει δύο ενήλικες και ένα παιδί άνετα στο σκάφος ή να χρησιμοποιηθεί ως ενιαίο απλά μετακινώντας την πλάτη στην κεν..

590,00€

View

View

Μια μοναδική εμπειρία όσοι θέλουν να εξερευνήσουν τη συναρπαστική θαλάσσια ζωή με έναν εντελώς νέο τρόπο, το View είναι πραγματικά ένα must kayak. Το μεγάλο παράθυρο προβολής είναι κρυστάλλινο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή κάτω από καθαρή διαύγεια. Υποστηρίζοντας βάρος μέχρι 120kg, το πολύ ..

750,00€

View II

View II

Υποστηρίζοντας έως και 200 κιλά σε βάρος, το σταθερό View II μπορεί να καθίσει δύο ενήλικες ενώ παράλληλα παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Ένα υδατοστεγές διαμέρισμα στο μπροστινό μέρος είναι ιδανικό για το τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τα κλειδιά. Η γενναιόδωρη θήκη αποθήκευσης στο πίσω μέρος μπορεί να κρατήσει στεγνή τ..

900,00€

Nereus III

Nereus III

Ο Nereus III είναι το μεγάλο αγόρι της σειράς Sit on Top. Έχει μια επιβλητική μέγιστη χωρητικότητα 307 κιλών για να τραβήξει τρεις ενήλικες με πλήρη άνεση και στιλ.Φυσικά, η απόσταση που τους παίρνει εξαρτάται αποκλειστικά από το συγχρονισμένο κωπηλασία και την ικανότητά τους να αγνοούν τα ελαττώματα των άλλων. Το ..

1.150,00€

Dreamer

Dreamer

Ο Ονειροπόλος, ονομάστηκε έτσι όπως είναι το παιδί των ονείρων του καινοτόμου σχεδιασμού και των απαιτήσεων των πελατών. Τα δύο χρόνια της σχεδίασης τελικά παρήγαγαν ένα θαλάσσιο καγιάκ που ζυγίζει μόλις 23 κιλά, χωρίς να διακυβεύεται η σταθερότητα της γάστρας. Σε ένα τόσο χαμηλό βάρος έχει ακόμα μέγιστη χωρητικό..

900,00€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 17 (3 Σελ.)