Escape


ESCAPE 1 + 1

ESCAPE 1 + 1

Καγιάκ ESCAPE24 1+1 ατόμου, ιδανικό για βόλτες, άσκηση και ψάρεμα. Κατάλληλο για 1 ενήλικα και 1 παιδί.Είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο rotomolding απο LLDPE (πολυαιθυλένιο), με προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υλικό μεγάλης αντοχής σε χτυπήματα, κατάλληλο για σκληρή χρήση.Γρήγορο και σταθερό SoT ..

349,00€

Escape Fishing Kayak / Μονοθεσιο κανο

Escape Fishing Kayak / Μονοθεσιο κανο

Ένα μοναδικό καγιάκ που μπορεί να εξυπηρετήσει αξιοπρεπώς τους χρήστες κάθε επιπέδου.Πλήρως εξοπλισμένο για κάθε χρήση και ψάρεμα θεωρείται πραγματικά ένα πολυεργαλείο στην κατηγορία του.Δεν είναι τυχαίο που πολλοί αγοράζουν το μοντέλο αυτό ενώ έχουν και άλλα μεγαλύτερα ή διαφορετικάστην συλλογή τους.Μήκος: 2,72 μέτραΠ..

349,00€

Πανι ιστιοπλοϊας κανο καγιακ

Πανι ιστιοπλοϊας κανο καγιακ

Το escape pop up sail είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το δικό σας κανό. Προσαρμόζεται εύκολασε όλους τους τύπους κανό , καγιάκ, sup, φουσκωτών κανό κτλ. Αποθηκεύεται εύκολα και είναιπάντα έτοιμο για χρήση...

75,00€

Escape Eco πάτωμα πηχάκια

Escape Eco πάτωμα πηχάκια

Για μέγιστη αντοχή και άριστη εμφάνιση η σειρά eco κατασκευάζεται απο υλικά τελευταίας γενιάς και ψυχρής κόλλησης.Οι κόλλες είναι γερμανικές και όλα τα αξεσουάρ του σκάφους ευρωπαϊκά. Το αποτέλεσμα είναι ένα λιτό όμως λειτουργικόκαι αξιόπιστο σκάφος ικανό να αναταπεξέλθει και αυτόσε διάβρωση, υπεριώδη ακτινοβολία και υ..

380,00€

Escape View

Escape View

Για μοναδικές θαλασσινές περιηγήσεις το μοντέλο escape view προσφέρεται με ανοιγόμενο φιλιστρίνι αποθηκευτικό χώρο το οποίο δίνει τη δυνατότητα παρατήρησης του βυθού! Μοναδικό στο είδος του θασυναρπάσει μεγάλους και μικρούς. Σταθερό και γρήγορο είναι κατάλληλο για αρχάριους καθώς συγχωρείαπότομες κινήσεις που ως..

Escape Duo

Escape Duo

Διθέσιο οικογενειακό κανό. Κατάλληλο για 2 ενήλικες και 1 παιδί . μπορεί να χρησιμοποιηθείκαι ως μονοθέσιο. Η γάστρα του είναι κατάλληλη για θάλασσα και περιηγήσεις. Πλήρως εξοπλισμένομε 2 κουπιά, 2 πλάτες και καλαμοθήκες για ψάρεμα. Διαθέσιμο σε πολλά χρώματα.Μήκος: 3,90 μέτραΠλάτος: 85 cmΎψος: 35 cmΒάρος: 28 κιλ..

519,00€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 11 (2 Σελ.)