ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗIlluminate i360
Το σύστημα φωτισμού RAILBLAZA Illuminate i360 πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για ένα στρογγυλό λευκό φως πλοήγησης για τροφοδοτικά και ιστιοφόρα κάτω των 12 μέτρων, καγιάκ και κανό. Το φως έχει εγκριθεί από την αμερικανική ακτοφυλακή για 2nm ή περισσότερο.Η τεχνολογία LED Nichia, η Hela Optics και ένα υψηλής απόδοσης ψη..
65,30€
Illuminate iPS
Το φωτιστικό πλώρης φωτισμού RAILBLAZA φωτίζει όλους τους άλλους! Αυτό το φως πλοήγησης πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για φωτισμό πλοήγησης λιμένα / πορείας για ισχύ και ιστιοφόρα κάτω από 36 πόδια. Αυτό το φως είναι ιδανικό για χρήση όταν τα καλώδια δεν μπορούν να λειτουργούν. Η RAILBLAZA έχει φτιάξει ένα λιμάνι / δεξ..
82,50€
NaviPack
Το φορητό φωτιστικό πλοήγησης RAILBLAZA Light Navigation Lighting ή το NaviPack είναι ο τέλειος σύντροφος για μικρά σκάφη, φουσκωτά ή ως πακέτο φώτων έκτακτης ανάγκης για μεγαλύτερα σκάφη. Σε ένα βολικό πακέτο, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να συμμορφώνεστε με τις νομικές απαιτήσεις σε όλες σχεδόν τις χώρες και την επικ..
198,10€
STARPORT
Το RAILBLAZA StarPort είναι ένα μοναδικό και ευπροσάρμοστο πολυλειτουργικό στήριγμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε τεράστιο αριθμό εφαρμογές και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να ανταλλάσσουν το πλήρες φάσμα των αξεσουάρ RAILBLAZA. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικά μηχανικής, το StarPort είναι εύκ..
24,10€
STARPORT HD
Πολλά σκάφη είναι κατασκευασμένα για να ταιριάζουν στο μοτίβο βάσης mount των Scotty, RAM, Cannon, Fish-On και πολλοί άλλοι. Τώρα τα αυθεντικά αξεσουάρ της RAILBLAZA μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε αυτά τα σκάφη. Μετά από πολλά, πολλά αιτήματα εισάγουμε ένα StarPort που θα χωρέσει κατευθείαν σε αυτό το χώρο, το StarP..
18,99€
Cleatport
Δύο εφαρμογές σε μία!Είναι μια απλή ιδέα, αλλά πολύ αποτελεσματική. Τώρα μπορείτε να κρατήσετε τη ράβδο σας, το κινητό τηλέφωνο, το ποτό σας, ναυσιπλοΐα, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει ένα εξάρτημα RAILBLAZA. Το CleatPort σας δίνει ένα σημείο ισοπαλίαςγια πρύμνες και γραμμές πλώρης σε μικρά σκάφη. Το StarPort δίνει τη..
19,99€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 38 (7 Σελ.)