ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚIlluminate i360
Το σύστημα φωτισμού RAILBLAZA Illuminate i360 πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για ένα στρογγυλό λευκό φως πλοήγησης για τροφοδοτικά και ιστιοφόρα κάτω των 12 μέτρων, καγιάκ και κανό. Το φως έχει εγκριθεί από την αμερικανική ακτοφυλακή για 2nm ή περισσότερο.Η τεχνολογία LED Nichia, η Hela Optics και ένα υψηλής απόδοσης ψη..
65,30€
Illuminate iPS
Το φωτιστικό πλώρης φωτισμού RAILBLAZA φωτίζει όλους τους άλλους! Αυτό το φως πλοήγησης πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για φωτισμό πλοήγησης λιμένα / πορείας για ισχύ και ιστιοφόρα κάτω από 36 πόδια. Αυτό το φως είναι ιδανικό για χρήση όταν τα καλώδια δεν μπορούν να λειτουργούν. Η RAILBLAZA έχει φτιάξει ένα λιμάνι / δεξ..
82,50€
Kayak Motor Mount
Ψάχνετε για έναν ισχυρό και ασφαλή τρόπο να τοποθετήσετε τον κινητήρα σας στο καγιάκ σας; Χρειάζεται να είναι αφαιρούμενο;Το RAILBLAZA Universal Kayak Mount Mount Bracket συνδυάζει την ευελιξία των βάσεων RAILBLAZA με έξυπνο σχεδιασμό, παρέχοντας ένα βραχίονα τοποθέτησης για ηλεκτρικές εξωλέμβιες. Εξαιρετικά εύκολο στη..
199,00€
STARPORT
Το RAILBLAZA StarPort είναι ένα μοναδικό και ευπροσάρμοστο πολυλειτουργικό στήριγμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε τεράστιο αριθμό εφαρμογές και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να ανταλλάσσουν το πλήρες φάσμα των αξεσουάρ RAILBLAZA. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικά μηχανικής, το StarPort είναι εύκ..
24,10€
Πανι ιστιοπλοϊας κανο καγιακ
Το escape pop up sail είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το δικό σας κανό. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κανό , καγιάκ, sup, φουσκωτών κανό κτλ. Αποθηκεύεται εύκολα και είναιπάντα έτοιμο για χρήση...
25,00€
STARPORT HD
Πολλά σκάφη είναι κατασκευασμένα για να ταιριάζουν στο μοτίβο βάσης mount των Scotty, RAM, Cannon, Fish-On και πολλοί άλλοι. Τώρα τα αυθεντικά αξεσουάρ της RAILBLAZA μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε αυτά τα σκάφη. Μετά από πολλά, πολλά αιτήματα εισάγουμε ένα StarPort που θα χωρέσει κατευθείαν σε αυτό το χώρο, το StarP..
18,99€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 39 (7 Σελ.)