Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

ΑΞΕΣΟΥΑΡEscape Pop Up Sail
Το Escape Pop Up Sail είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το Κανό Καγιάκ. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κανό, καγιάκ, sup, φουσκωτών κανό κτλ. Αποθηκεύεται εύκολα και είναι πάντα έτοιμο για χρήση...
25,00€
Illuminate i360
Το σύστημα φωτισμού RAILBLAZA Illuminate i360 πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για ένα στρογγυλό λευκό φως πλοήγησης για τροφοδοτικά και ιστιοφόρα κάτω των 12μέτρων, καγιάκ και κανό. Το φως έχει εγκριθεί από την αμερικανική ακτοφυλακή για 2nm ή περισσότερο.Η τεχνολογία LED Nichia, η Hela Optics και ένα υψηλής απόδοσης ψηφ..
65,30€
Illuminate iPS
Αυτό το φως πλοήγησης πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα για φωτισμό πλοήγησης λιμένα / πορείας για ισχύ και ιστιοφόρα κάτω από 36 πόδια. Αυτό το φως είναι ιδανικό για χρήση όταν τα καλώδια δεν μπορούν να λειτουργούν. Όπως όλα τα προϊόντα RAILBLAZA, το φως αυτό έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σε σκληρές συνθήκες ηλιακού φωτό..
82,50€
Kayak Motor Mount
Ψάχνετε για έναν ισχυρό και ασφαλή τρόπο να τοποθετήσετε τον κινητήρα σας στο καγιάκ σας; Χρειάζεται να είναι αφαιρούμενο;Το RAILBLAZA Universal Kayak Mount Mount συνδυάζει την ευελιξία των βάσεων RAILBLAZA με έξυπνο σχεδιασμό, παρέχοντας ένα βραχίονα τοποθέτησης για ηλεκτρικές εξωλέμβιες. Εξαιρετικά εύκολο στη σύνδεση..
199,00€
NaviPack
Το φορητό φωτιστικό πλοήγησης RAILBLAZA  NaviPack είναι ο τέλειος σύντροφος για μικρά σκάφη, φουσκωτά ή ως πακέτο φώτων έκτακτης ανάγκης για μεγαλύτερα σκάφη. Σε ένα βολικό πακέτο, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να συμμορφώνεστε με τις νομικές απαιτήσεις σε όλες σχεδόν τις χώρες και την επικράτεια. Παρόλο που χρειάζ..
198,10€
STARPORT
Το RAILBLAZA StarPort είναι ένα ευπροσάρμοστο και πολυλειτουργικό στήριγμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε τεράστιο αριθμό εφαρμογών και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να ανταλλάσσουν το πλήρες φάσμα των αξεσουάρ RAILBLAZA. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικά μηχανικής, το StarPort είναι εύκολο στη χ..
24,10€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 49 (9 Σελ.)