Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 20:00, Σάββατο 9:30 - 14:00

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ3M ΑΛΟΙΦΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ, ΠΟΥΡΙ, ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ
3M ΑΛΟΙΦΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ, ΠΟΥΡΙ, ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣΑλοιφή που αφαιρεί μέτρια οξείδωση, πουρί, ξεθωριάσματα, ελαφρά γδαρσίματα, λεκέδες της εξάτμισης, από gelcoat (μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελικό χρώμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο ). Συνδυάζει κοπτικές και γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί για ..
27,08€
3M ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗ
3M ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΑλοιφή που αφαιρεί ελαφριά οξείδωση, καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει με ένα πέρασμα το gelcoat (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τελικό χρώμα). Συνδυάζει γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί για προστασία. Περνιέται με αλοιφαδόρο και γούνες ή σφουγγάρια, με δράπανο και γούνα (9..
30,08€
3M ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ M14 ΓΟΥΝΑΣ
3M ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ M14 ΓΟΥΝΑΣ..
29,74€
3M – ΑΛΟΙΦΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ
3M – ΑΛΟΙΦΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣΑλοιφή σχεδιασμένη για αποκατάσταση και γυάλισμα ανοξείδωτου, ορείχαλκου, μπρούντζου, χρωμίου, χαλκού, αλουμινίου και άλλων μετάλλων που χρησιμοποιούνται σε θαλάσσιο περιβάλλον. Αφαιρεί την επιφανειακή σκουριά, τις οξειδώσεις και τους λεκέδες, αποκαθιστώντας την γυαλάδα της επ..
18,81€
DEXOTONE - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣ-ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ
DEXOTONE - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣ-ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟΔιαλύει και απομακρύνει τα άλατα και την σκουριά αφήνοντας μια αδιάβροχη προστατευτική επικάλυψη στην επιφάνεια που έχει εφαρμοστεί. Γυαλίζει και προστατεύει επιφάνειες από ανοξείδωτο και φάϊμπεργκλας. Είναι ιδανικό για το καθάρισμα ξύλου τικ. Είναι κα..
21,20€
MARINE SHAMPOO – ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΥ- ΡΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ - ΠΟΛΥ- ΕΣΤΕΡΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ MARINE SHAMPOO – ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ - ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Συμπυκνωμένο ουδέτερο καθαριστικό, κατάλληλο για τον καθαρισμό κάθε είδους σκάφους και για οποιαδήποτε χρήση επάνω στο σκάφος. Μπορεί να αραιωθεί και με θαλασσινό νερό. 1kg...
13,63€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 96 (16 Σελ.)